=

Waarom donateur worden?

donateurs groei

'Waarom donateur worden van het WI?', vraagt u zich misschien af. Dat daarop verschillende antwoorden te geven zijn, ziet u hieronder. Leest u gerust de verhalen van andere donateurs en betrokkenen bij het WI, over wat zij de meerwaarde van het WI vinden.

Vraagt u het ons, dan komen we uit bij onze missie: het denken over christelijke politiek verdiepen en vernieuwen. Samen met onze donateurs en andere betrokken willen schrijven aan een langetermijnvisie voor Nederland vanuit een open Bijbel, en vanuit onze eeuwenoude denktraditie. Door de bril van die denktraditie kijken we naar actuele politieke thema's. Dat doen we ter ondersteuning van de politici en bestuurders van de ChristenUnie, lokaal, provinciaal, in waterschappen, landelijk en Europees.

We willen hen op die manier een inhoudelijke steun in de rug bieden. Dat kunnen we alleen doen dankzij uw financiële steun (zie ook onze ANBI-pagina). 

Wat ontvangen onze donateurs?
Als dank voor uw steun ontvangt u van ons viermaal per jaar ons studie- en opinieblad Groen, jaarlijks onze Groenlezing en uitnodigingen voor evenementen (voor donateurs gratis of met korting). Als donateur kunt u ook onze boeken automatisch gratis thuisgestuurd krijgen, als u dat wilt. 

Waarom het WI?

Mevr. Knol-Krijger

J. Knol-Krijger - donateur WI

'Het WI helpt me een mening te vormen over maatschappelijke thema's.'

Lees het verhaal
ronald van steden groot

R. van Steden - politicoloog

'Het WI inspireert en geeft heel veel stof tot nadenken.'

Lees het verhaal
immanuel cropped breed.jpg

Immanuel Wijland - Fellow van het WI

'Het Fellowsprogramma geeft een stevige basis.'

Lees het verhaal

Word donateur van het WI van de ChristenUnie!

Vanaf € 3 per maand

donateurs groei