Nieuw: huiskamergesprekken met Gert-Jan Segers

Nieuw: huiskamergesprekken met Gert-Jan Segers

5 april 2019 by Greet Schuurman (Communicatieadviseur)

Het klimaat, sociale ongelijkheid en migratie: het zijn vraagstukken die vaak tot verdeling leiden. En dat terwijl Nederland juist nu verbinding nodig heeft én concrete antwoorden. Tijdens een serie huiskamergesprekken zoekt Gert-Jan Segers hierover het gesprek met wie daarover wil meedenken.

Hoewel gesprek centraal staat tijdens de bijeenkomsten, staan er ook lezingen van deskundig sprekers én muziek op het programma. Alle ingrediënten staan daarbij in het teken van het thema van de betreffende avond. Tijdens de avonden is veel ruimte voor ontmoeting. De borrel biedt daar bijvoorbeeld ruimte voor, maar ook de maaltijd met Gert-Jan Segers voorafgaand aan het avondprogramma. Geïnteresseerden kunnen daarvoor tegen betaling inschrijven op truetickets.nl

Vrijdagavond 7 juni | De nieuwe ongelijkheid
De economische ongelijkheid in de samenleving neemt hand over hand toe en ontwricht onze samenleving. Maar ook het herverdelen van welvaart heeft een prijs. ChristenUnie-leider Gert-Jan Segers nodigt u uit tijdens een huiskamergesprek na te denken over oplossingen. Is er een belastingstelsel denkbaar dat rechtvaardiger én efficiënter is? 

Meer informatie

Aanmelden