Overzicht cursussen

Cursussen

Kennis en vaardigheden - een investering in je (politieke) toekomst

Verdiep je meer in christelijke politiek middels een van onze cursussen. Deze worden georganiseerd in samenwerking met toonaangevende sprekers.

cursus.jpg

Ons cursusaanbod

Fellows

Fellowsprogramma

Waarom bestaan er christelijke partijen? Christelijke politiek is in onze seculiere samenleving steeds minder vanzelfsprekend; ook onder christenen. In het Fellows-programma gaan we met jongeren op zoek naar het hoe en waarom van christelijke politiek. Een waardevolle introductie in de denktraditie van de ChristenUnie, vol inhoud, vaardigheden en gezelligheid.

Meer informatie
bezinning in de zomer.jpg

Summer School

De Summer School is een uniek programma voor mensen die intellectuele en geestelijke verdieping zoeken, met als speerpunt het christelijk-sociale gedachtegoed. In de kalmte van een klooster duikt u met een kleine groep medecursisten in het christelijk-sociale denken van de ChristenUnie. Daarbij is er tijd voor verbinding en gezelligheid, maar ook voor persoonlijke bezinning.

Meer informatie
masterclass.jpg

Masterclass

De Masterclass biedt een unieke kans om je te ontwikkelen. Je gaat in gesprek met de politieke top van de ChristenUnie over koers en strategie, en met vooraanstaande denkers over inhoudelijke thema's. Met deskundigen bekwaam je je op het gebied van media en debat. En dat alles onder leiding van een ervaren politicus als persoonlijke coach.

Meer informatie