Vacature eindredacteur Groen

Vacature eindredacteur Groen

koffie laptop schrijven eindredacteur

4 januari 2021 by Greet Schuurman (Communicatieadviseur)

Het Wetenschappelijk Instituut is op zoek naar een nieuwe eindredacteur voor het studie- en opinieblad 'Groen'! 

Verschuivingen binnen het team maken dat het WI een vacature heeft voor de functie van eindredacteur. De eindredacteur coördineert de totstandkoming van de verschillende edities van Groen, en draagt zorg voor interviews, de contacten met auteurs, het redigeren van de artikelen en de afstemming met de vormgever. 

Groen
Groen is het studie- en opinieblad van de ChristenUnie. Het blad heeft tot doel verdieping en vernieuwing van het christelijk-sociale denken te stimuleren. Het wordt uitgegeven door het Wetenschappelijk Instituut en de Bestuurdersvereniging van de ChristenUnie, en kent een oplage van ruim 5.000 exemplaren. Iedere editie van het blad kent verdiepende artikelen rondom een inhoudelijk thema enerzijds, en artikelen en columns rondom politieke actualiteit anderzijds.

Heeft u gevoel voor taal, een scherpe pen en interesse in het doorvertalen van het christelijk-sociale denkwerk naar de praktijk? Solliciteer dan voor 15 januari naar deze functie door uw motivatiebrief en cv te mailen naar wi@christenunie.nl.


Meer informatie: Vacature Eindredacteur Groen - Wetenschappelijk Instituut (christenunie.nl)