Greet Schuurman

Greet Schuurman - communicatieadviseur

In mijn werk nodig ik graag mensen uit zich te laten inspireren en zelf na te denken over belangrijke politieke thema's.

Greet Schuurman

'De ChristenUnie vecht voor een wereld waarin elk mens zich waardevol weet, en waarin zorg wordt gedragen voor de schepping. Dat doen we vanuit een traditie die al eeuwen wijsheid biedt en nu nog steeds actueel is. Bij het WI is de ruimte om van daaruit na te denken over politiek actuele thema's, om gedachten te scherpen en daarmee elkaar te inspireren in het denken over politiek en samenleving. Er is ruimte voor een kritisch geluid én voor opbouwende vergezichten. Ik vind het ontzettend mooi als mensen onderdeel willen zijn van dat gesprek, en samen met ons willen schrijven aan een goed verhaal voor de ChristenUnie.'

Greet Schuurman (1986) is communicatieadviseur bij het Wetenschappelijk Instituut. Zij studeerde Engelse Taal en Cultuur aan de Universiteit Utrecht. Ze woont met haar man en zoons in Vleuten. 
Bij het WI organiseert ze lezingen, debatten en cursusprogramma's, is ze verantwoordelijk voor interne en externe communicatie en verzorgt ze het office management. 

werkdagen:
dinsdag, woensdag, vrijdag

e-mail:
greetschuurman@christenunie.nl

telefoonnummer:
+31 (0)33 422 69 69

Twitter:
@GreetSchuurman

Neem contact op

met Greet Schuurman

Greet Schuurman